50 de mii de lei pentru un nou ceas în sensul giratoriu de la Orizont

reportersite
29 iunie 2020, 6:30

Primăria Suceava amplasează un nou ceas în intersecția „Orizont” din cartierul Burdujeni. Un anunț în acest sens a fost făcut de primarul Ion Lungu la ultima conferință de presă.

Obiectiv, stiri, Suceava, Primarie

Primaria municipiului Suceava

„Actualul ceas este vechi și nu mai este funcțional. Vom monta un ceas analogic-digital cu GPS cu patru fețe care indică ora, temperatura … Suntem în procedură de achiziție”, a spus Ion Lungu. Reamintim că ceasul din sensul giratoriu de la Burdujeni a fost cumpărat de municipa­litatea suceveană în primul mandat de primar al lui Ion Lungu, printr-un proiect cu finanțare europeană.

Pe de altă parte, conform datelor postate pe SEAP/SICAP, municipalitatea a achiziționat cu 50 de mii de lei un ceas public cu fețe (pilotat GPS). Prețul include transportul ceasului în locație și asistență la montaj, dar postamentul pe care se va monta ceasul nu este inclus în prêt iar adu­cerea tensiunii de alimentare de rețea în punctul de montaj cade în sarcina Primăriei. Ceasul este prevăzut cu stâlp din fontă cu înălțimea de 4m, carcasă de metal sub formă de prisma patrulateră cu latura de 70cm , cadranul ceasului din plexiglas alb, iluminat interior cu LED, diametru cadran 63cm Pe structura ceasului se va monta un termometru digital dublă față cu înălțime digit de 10cm . Vopsirea întregii structurii se va face în câmp electrostatic. Garanția acordată este de 5ani iar livrarea ar trebui făcută în maxim 60 de zile de la data încheierii contractului. (D.P.)