Sunday , September 25 2022

4.000 de persoane, aseara, la concertul din campusul USV

Asear\ `n campusul USV a avut loc un spectacol la care au c=ntat Smiley, Odyssey, Icarus [i Tesla System [i, nu `n ultimul r=nd, forma]ia Okra u la eveniment au luat parte circa 4.000 de persoane, at=t studen]i, elevi [i tineri suceveni dornici s\ asiste la un concert de calitate 

Asear\ `n campusul Universit\]ii „{tefan cel Mare” a avut loc deschiderea celui de-al 50-lea an universitar sucevean. La eveniment au fost prezen]i aproximativ 4.000 de persoane, at=t studen]i c=t [i tineri din municipiul Suceava care au vrut s\ asiste la spectacol. Deschiderea anului universitar a fost `nso]it\ de o serie de concerte care au avut loc `n Campusul USV `ncep=nd cu ora 18.00. Invitatul principal a fost Smiley, care a dominat topurile na]ionale din ultimii ani cu melodii precum „Dead Man Walking”, „Dream Girl”, „Love is for free” sau „Plec pe Marte”. La acest eveniment au mai concertat cunoscuta trup\ rock Odyssey, care ne-a reamintit atmosfera studen]iei sucevene din anii 90, dar [i forma]ile format\ din studen]i Icarus [i Tesla System, care i-au f\cut pe tineri s\ se distreze pe ritmuri folk, progressive-house [i tech-trance. Spectacolul a fost `ntregit de t=n\ra forma]ie Okra, care are `n componen]\ elevi de la Colegiile Petru Rare[, {tefan cel Mare [i Ciprian Porumbescu din Suceava.
De-a lungul a mai multor ore studen]ii suceveni, `mpreun\ cu aspiran]ii la statutul de studen]i au dansat [i au s\rit pe melodiile forma]iilor care i-au `nc=ntat, to]i cei prezen]i plec=nd din incinta campusului universitar cu z=mbetele pe buze [i cu g=ndul c\ la anul vor fi impresiona]i de un nou concert, care va deveni o obi[nui]\ a `nceputului de an universitar.
Rectorul universitatii, Valentin Popa, a spus ca deschiderea anului universitar în acest mod este o premiera, ma-nifestarea fiind inspirata “de ceea ce se întâmpla în marile universitati europene” unde comunitatea local\ “simte cu adevarat începerea anului academic”. (C.Z.)
 

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …

No comments

  1. Bravos limba romana!
    “formatile formata din studenti Icarus;
    “ma-nifestarea fiind inspirata”