Wednesday , February 1 2023

VIDEO. Violențe la Bruxelles după victoria Marocului asupra Belgiei la Mondiale

Fanii marocani au făcut haos pe străzile din Bruxelles după victoria echipei lor contra Belgiei laCupa Mondială din Qatar. Ei au au aruncat cu torţe şi petarde în trecători şi au devastat băncile de pe bulevardul pe care se află Bursa de Valori, iar din imaginile filmate se vede cum suporterii marocani se năpustesc asupra unei mașini roșii și o întorc cu roțile în sus.

În videoclipurile care circulă pe rețelele de socializare, mai mulți suporteri pot fi văzuți atacând un vehicul în apropiere de Place Anneessens, de-a lungul bulevardului Lemonnier, purtând steaguri marocane.

Poliția a cerut ca toată lumea să evite zona Bulevardului du Midi și străzile adiacente.

În jurul orei 15.50, poliția a închis circulația pe Boulevard du Midi în ambele sensuri.

Echipa naţională a Marocului a învins duminică, scor 2-0, reprezentativa Belgiei, într-un meci contând pentru grupa F a Cupei Mondiale din Qatar. Marocanii au marcat din lovitură liberă, în minutul 73, atunci când Sabiri, abia intrat pe teren, a trimis direct în plasa o lovitură liberă de pe parte stângă a terenului. Africanii au dat lovitura decisivă în al doilea minut al prelungirilor, când Aboukhlal a înscris pentru 2-0, cu un şut sub transversală.

Vezi si

Noul secretar general al NATO, același cu cel vechi?

Un nume vehiculat este și cel al lui Klaus Iohannis, președintele României, dar el ar …