Friday , August 12 2022

Un inginer din armata ucraineană s-a aruncat în aer cu tot cu un pod pentru a opri tancurile rusești

Un inginer din armata ucraineană și-a sacrificat viața pentru a opri tancurile rusești care invadau Ucraina din direcția Crimeei. „Fapta eroică” a inginerului militar ucrainean a fost descrisă pe Facebook într-o postare a Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei și a permis armatei să se reorganizeze și să opună rezistență invadatorilor ruși.

“În această zi dificilă pentru țara noastră, când poporul ucrainean luptă cu ocupanții ruși din toate direcțiile, unul dintre cele mai grele locuri de pe harta Ucrainei a devenit trecerea din Crimeea, unde s-a întâlnit un batalion de infanterie marină cu primii dușmani. Pentru a opri înaintarea coloanei de tancuri, s-a luat decizia de a arunca în aer podul auto Genichesky. Inginerul Vitaliy Volodimirovici s-a oferit voluntar să îndeplinească această sarcină. Podul a fost minat, dar el nu a avut timp să plece.

Din relatările camarazilor săi, Vitaliy a luat legătura și a raportat că podul a fost minat. Imediat a avut loc o explozie. Un frate de-al nostru a fost ucis. Fapta sa eroică a încetinit semnificativ avansarea inamicului, permițând unității să se redisloce și să-și organizeze apărarea. Comandamentul Corpului de pușcași marini îl va decora post-mortem pe Vitaliy Volodimirovici Shakun. Invadatori ruși, să știți, vă arde pământul sub picioare! Vom lupta până vom muri! Cât suntem în viață vom lupta!” se arată în postarea Statului major al Forţelor Armate Ucrainene.

Vezi si

Kim Jong-Un a fost grav bolnav de Covid. Dezvăluirea făcută de sora dictatorului

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un s-a îmbolnăvit grav de Covid în timpul pandemiei, a anunțat sora …