Wednesday , February 1 2023

SOCANT: Doi pescari rusi pierduti in Siberia si-au mancat prietenul pentru a supravietui

Doi pescari ruşi pierduţi în Siberia, fără mâncare, la temperaturi de minus 30 de grade Celsius, au fost nevoiţi să facă un gest îngrozitor pentru a supravieţui, scrie Daily Mail.

Alexander Abdullaev şi Alexei Gradulenko, doi pescari ruşi, au fost salvaţi în noiembrie după ce au dispărut timp de trei luni în Estul îndepărtat al Rusiei. Poliţia a descoperit rămăşiţe umane în locul de unde cei doi au fost salvaţi, iar ei au admis că au fost nevoiţi să mănânce bucăţi din prietenul lor, decedat, pentru a supravieţui.

Abdullaev, Gradulenko şi Andrei Kurochkin s-au pierdut în Iakuţia, una dintre cele mai inospitaliere regiuni din lume, într-o perioadă în care temperaturile căzuseră deja la minus 30 de grade Celsius.

După ce maşina lor s-a stricat, Kurochkin a rămas în urmă, iar Abdullaev şi Gradulenko au încercat să meargă pe jos pentru a găsi ajutor. Nu au reuşit.

Cei doi susţin că prietenul lor a murit şi că abia după aceea au decis să îl mănânce, în condiţiile în care nu mai aveau hrană.

Abdullaev şi Gradulenko au fost în cele din urmă găsiţi după ce merseseră pe jos cale de 150 de kilometri în căutarea unui ajutor.

Vezi si

Germania și-a închis consulatul din Istanbul și își avertizează cetățenii aflați în Turcia: „Risc mare de atac”

Consulatul german de la Istanbul a fost închis miercuri din cauza unei ameninţări sporite de …