Wednesday , November 30 2022

Sfârşitul Facebook e aproape, anunţa Forbes şi The Telegraph

Jurnaliştii străini anunţă vremuri grele pentru Zuckerberg.

Este acesta începutul sfârşitului?, întreabă în titlu Will Heaven, de la The Telegraph. “Vestea proastă pentru Zuckerberg, miliardarul de 27 de ani, e asta: oamenii folosesc din ce în ce mai puţin Facebook, iar alţii îl părăsesc cu totul, ceea ce se numeşte sinucidere Facebook”.

Jurnalistul britanic comentează ştirea potrivit căreia Facebook a pierdut milioane de conturi, în SUA şi Marea Britanie, şi caută profilul celor care au curajul de a părăsi reţeaua de socializare. Adolescenţii, nu, dar corporatiştii tineri, da. “Zilele acestea, indiferenţa e la modă. E o epidemie socială inversă”, scrie comentatorul The Telegraph.

Tim Worstall comentează şi el ştirea pe blogul Forbes: “din boomul www a ieşit un Google, e adevărat, un Amazon, un e-bay. Dar să evaluezi companiile ca şi cum toate ar fi Google şi nu ar putea fi aduce a definiţia bulei”. Am avut multe companii care au fost noul Google, enumeră jurnalistul de la Forbes: Bebo, Friends Reunited, MySpace, toţi omorâţi de Facebook (sau de cei care au venit după ei, Facebook fiind ultimul). Cine pariază că nu va mai veni nimeni după Facebook, să repete figura?, întreabă acesta.

Vezi si

Stoltenberg: NATO poate aduce forţe suplimentare în regiunea Mării Negre dacă este necesar

Ţările membre NATO au căzut de acord şi au pus în aplicare o prezenţă aliată …