Monday , February 6 2023

Inregistrari secrete cu sora lui Donald Trump: “Totul este o minciuna. Minciuna si cruzime. Donald este crud”

Sora presedintelui il descrie pe Donald Trump drept mincinos si “fara principii”. Conform unor serii de inregistrari publicate de The Washington Post, Maryanne Trump Barry poate fi auzita dispretuind performanta fratelui sau in calitate de presedinte.

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, este “crud”, “mincinos” si lipsit de principii, afirma sora sa mai mare, Maryanne Trump Barry, in conversatii inregistrate in secret in 2018 si 2019 de nepoata presedintelui Mary Trump si publicate sambata searea de The Washington Post, relateaza AFP si dpa duminica.

Maryanne Trump Barry, judecator federal acum la pensie, in varsta de 83 de ani, a atacat in special politica privind migratia promovata de presedinte, care a dus la separarea copiilor de parinti la frontiera si la trimiterea lor in centre de retentie.

“Tot ce doreste este sa-si multumeasca baza electorala”, a spus sora presedintelui, potrivit acestor inregistrari obtinute de cotidianul american. “Nu are niciun principiu. Niciunul”.

“Tweet-urile si minciunile lui blestemate, Dumnezeule”, a adaugat ea.

“Totul este o minciuna. Minciuna si cruzime. Donald este crud”, ii mai spune doamna Trump Barry nepoatei sale, conform inregistrarii.

Ea mai sustine ca miliardarul a trisat la examenele pentru facultate, afirmatie prezenta si intr-o carte despre unchiul sau publicata recent de Mary Trump. “A intrat la Universitatea din Pennsylvania pentru ca altcineva a dat examenele”, a spus ea, indicand ca isi aminteste numele persoanei.

Ea sugereaza de asemenea ca fratele sau, acum de 74 de ani, era un student slab si ca ii facea temele.

Nici presedintele, nici Casa Alba nu au facut imediat comentarii in legatura cu inregistrarea relatata de The Washington Post.

In cartea “Too Much and Never Enough”, Mary Trump denunta “familia toxica” din care provine, dar nu sunt mentionate inregistrarile cu Barry.

Robert Trump, fratele mai mic al presedintelui, care a murit saptamana trecuta, a intreprins fara succes actiuni legale pentru a incerca sa impiedice publicarea cartii. In prima zi au fost vandute aproximativ 950.000 de exemplare. Casa Alba a denuntat-o ca fiind “mincinoasa”.

Mary Trump a promis sa sprijine campania prezidentiala a democratului Joe Biden.

ziare.com

Vezi si

Situaţia “devine din ce în ce mai complicată” pe linia frontului, recunoaşte Zelenski

Situaţia “se complică” pe teren împotriva trupelor ruseşti din Ucraina, care este din nou ţinta …