Tuesday , December 6 2022

Atac armat într-un supermarket din SUA. Cel puțin 10 morți și mulți răniți

Cel puțin zece persoane și-au pierdut viața într-un atac armat care a avut loc, marți seara, într-un magazin magazin Walmart din Virginia (SUA), a anunțat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din Chesapeake, citat de The New York Times.

Atacul a avut loc în jurul orei 22:00, iar apelul la 112 a fost dat de cei care au auzit împușcăturile. Imediat la fața locului au fost direcționate mai multe mașini de poliție.

Leo Kosinski, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție, a spus, în timpul unei scurte conferințe de presă, că atunci când ofițerii au intrat în magazin, au găsit „multe persoane ucise și rănite”. Reprezentanutul poliției vorbește de cel puțin 10 persoane împușcate mortal, însă bilanțul poate crește.


Autorul atacului, al cărui nume autoritățile nu l-au dat publicității, a fost găsit mort și el în magazin, au mai anunțat autoritățile. Bărbatul ar fi fost chiar manager la magazin.
Conform unor informații ale unor martori, postate pe Twitter, dar neconfirmate încă oficial, el ar fi tras într-o femeie în cap, apoi a mers în sectorul de băcănie din magazin și a mai tras cel puțin 10 focuri, după care s-a sinucis.

Vezi si

Vladimir Putin s-a deplasat în Crimeea, inspectând Podul peste Strâmtoarea Kerci (VIDEO)

 Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a traversat, luni, podul peste Strâmtoarea Kerci, care face legătura cu …