Friday , April 12 2024

Rabla va continua şi in 2011, insa voucherele de anul acesta isi pierd valabilitatea pe 25 noiembrie

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a declarat, la Craiova, cu prilejul unei întâlniri cu primarii din judeţ, că Programul Rabla va continua şi în anul 2011, amintind că voucherele distribuite anul acesta trebuie valorificate până pe 25 noiembrie, întrucât îşi pierd valabilitatea după această dată.

Borbely a precizat că, până în prezent, prin Programul Rabla 2010 au fost casate 165.000 de maşini vechi şi au fost cumpărate 40.000 de maşini noi, ceea ce arată că introducerea tichetelor valorice a fost o idee bună.

“Prin Programul Rabla au fost casate 165.000 de maşini vechi, uzate şi au fost cumpărate 40.000 de maşini noi – un lucru bun şi pentru mediu şi pentru cetăţeni. Introducerea tichetelor valorice a fost o idee bună, pentru că ai un tichet valoric, poţi cumpăra alte două tichete şi înseamnă 3.000 de euro. Mai pui alte 3 – 4.000 de euro şi îţi iei o maşină nouă. Aveţi grijă să valorificaţi aceste vouchere până la 25 noiembrie, pentru că după această dată îşi pierd valabilitatea”, le-a spus Borbely primarilor din Dolj, prezenţi la întâlnirea organizată la sediul Prefecturii Dolj.

Ministrul Mediului le-a povestit celor prezenţi că într-o zi chiar a fost sunat de un primar, care i-a solicitat consultanţă în legătură cu valorificarea unui număr de zece tichete valorice.

“Într-o zi m-a sunat un primar să mă întrebe: ‘Am zece tichete valorice, nu ştiţi pe cineva care ar putea cumpăra aceste tichete?’. I-am spus că, deocamdată, nu mă ocup de astfel de probleme, dar este o idee, că nu se ştie…”, a povestit Borbely râzând.

Laszlo Borbely a mai afirmat la întâlnirea cu primarii din Dolj că în cadrul vizitei pe care o efectuează la Craiova va avea o întâlnire şi cu reprezentanţii Uzinelor Ford unde sunt “unele probleme de mediu” care trebuie clarificate.

Vezi si

47% dintre angajați sunt în căutarea unui nou loc de muncă

47% dintre cei care au participat la un sondaj spun că se află în căutarea …