Saturday , November 26 2022

Ministrul de Finante: Nicio taxă nu se modifică şi nu se introduc taxe noi în 2016

anca paliu dragu

Nicio taxă nu se va modifica şi nu se va introduce în 2016. Codul Fiscal nu se mai schimbă, a declarat ferm, pentru Capital, ministrul de Finanţe, Anca Paliu Dragu.

Nicio taxă nu se va modifica şi nu se va introduce în 2016. Codul fiscal nu se schimbă, a afirmat într-un interviu ministrul de Finanţe, Anca Paliu Dragu.

Investiţiile vor fi prioritizate de o direcţie nouă din Ministerul Finanţelor care va decide care proiect mai primeşte bani şi care nu, în funcţie de necesitate. Doar ministerele campioane la investiţii primesc bani mai mulţi în 2016, codaşii clasamentului vor fi penalizaţi la bani, a mai spus ministrul potrivit Capital.

Bugetul pentru anul viitor prevede venituri de 231 miliarde lei, cheltuieli de 252 miliarde lei, cheltuieli de personal 57 miliarde lei şi asistenţă socială 79 miliarde lei.

De asemenea, Sănătatea, Educaţia şi Apărarea primesc bani mai mulţi în 2016. Peste 2.000 de şcoli vor fi reabilitate şi modernizate cu 1 miliard de euro mai promite Ministerul de Finanţe.

 

Vezi si

O companie din România va construi cele 3 loturi ale Autostrăzii Focşani-Bacău (A7)

Contractele pentru execuţia celor trei loturi ale Autostrăzii Focşani-Bacău au fost câştigate de un constructor …