Thursday , December 7 2023

Hotelierii scot la vânzare pachete de sase zile all inclusive pe litoral la preturi de 695-795 lei

 Patru hoteluri din Mamaia vor vinde de luni pachete de [ase zile în regim all inclusive, pre]ul unui sejur situându-se la 695 de lei de persoan\ pentru hotelurilede trei stele [i la 795 de lei pentru patru stele, a anun]at duminic\ Asocia]ia Litoral-Delta Dun\rii.
Tarifele sunt valabile pentru perioada 25 mai – 22 iunie.
Cele patru hoteluri sunt Mercur [i Minerva (trei stele), administrate de Marius Usturoiu, proprietarul Mareea, cea mai mare agen]ie la nivel na]ional specializat\ în turismul intern, [i Dorna [i Modern, clasificate la trei [i patru stele, de]inute de omul de afaceri George Guci.
Op]iunea all inclusive asigur\ pentru sejurul de cinci nop]i [i [ase zile toate cele trei mese servite în regim bufet (buc\t\rie româneasc\ [i tradi]ional\), b\uturi incluse, acces gratuit la locurile de joac\ pentru copii, acces gratuit la piscine, sezlonguri [i umbrele pe plaj\.
“Am observat în ultimii ani o mai mare aten]ie a consumatorului fa]\ de pre]urile vacan]elor. Pachetele integrate le securizeaz\ bugetul, iar pe ei îi mai cost\ doar transportul pân\ pe litoral. Ei beneficiaz\ la all inclusive de o gam\ divers\ de mânc\ruri, de la felurile de baz\ pân\ la deserturi, care se schimb\ în fiecare zi, pân\ la b\uturi alcoolice [i nealcoolice”, a declarat agen]iei MEDIAFAX Marius
Usturoiu.
Programul ofer\ [i facilit\]i pentru copii, respectiv gratuitate pentru cei mai mici de 7 ani [i reducere de 50% pentru copiii cu vârste între 7 [i 12 ani.
“Aceste pachete, vândute prin programul Litoralul pentru To]i, sunt mai ieftine cu 50% fa]\ de cele din vârf de sezon”, a spus Usturoiu.
Complexul Mercur Minerva Family Club este situat în nordul sta]iunii Mamaia [i cumuleaz\ 280 de camere, iar hotelurile Dorna [i Modern, aflate în imediata vecin\tate, au 150, respectiv 175 de camere.

Vezi si

Sosirile în unitățile de cazare din România au crescut în primele 10 luni cu 11,3%. Suceava – pe locul 8 în țară, cu 453.204 turiști înregistrați în acest interval

Sosirile înregistrate în structurile de primire turistică, în perioada 1 ianuarie-31 octombrie 2023, au însumat …