Wednesday , December 7 2022

Companiile aeriene străine suspendă zborurile spre România

Mai multe companii aeriene au anunțat că suspendă zborurile spre România, fie până de Paște, fie până la începutul lunii mai.

Companiile aeriene care fac parte din Lufthansa Group (Lufthansa, Austrian Airlines, SWISS) au anunțat că suspendă operarea pe Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) până pe 19 aprilie.

Cei de la KLM au anunțat și ei că nu vor mai zborul Amsterdam – București în perioada 28 martie – 3 mai 2020.

„Ca urmare a restricțiilor de circulație impuse de răspândirea COVID-19 în Europa, începând cu data de 28 martie 2020 și până pe 3 mai 2020, compania aeriană KLM nu va mai opera zborurile pe ruta Amsterdam – București”, spun reprezentanții transportatorului aerian într-un comunicat de presă.

Air Moldova și-a suspendat, de asemenea, toate zborurile până pe 1 aprilie, iar cei de la AirBaltic au decis suspendarea tuturor curselor, deci inclusiv a celor spre și dinspre România, până pe 14 aprilie..

TAROM a anunțat astăzi că suspendă toate zborurile interne și renunță temporar și la cursele spre Franța și Germania, după cele spre Italia și Spania.

O altă companie românească, Blue Air, și-a suspendat zborurile regulate începând cu data pe 21 martie și până la încheierea perioadei în care starea de urgență este activă.

Vezi si

Ministrul Cadariu: Execuția bugetară a Ministerului Antreprenoriatului și Turismului în primele 11 luni a fost de 85%

Execuția bugetară a Ministerului Antreprenoriatului și Turismului (MAT) în primele 11 luni ale anului 2022 …