Wednesday , May 1 2024

Cod galben de vreme severa imediata pentru zona de munte a Sucevei

Pana la ora 18.00, in zona de munte a judetului Suceava sunt asteptate ploi ce pot depasi30-35l/mp, grindina, vant si descarcari electrice. Zona vizata include localitatile Campulung Moldovenensc si Vatra Dornei.
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, mai multe atenţionări COD GALBEN de vreme severă valabile în mai multe judeţe ale ţării.
Între orele 16:00 si 17:30, în nord-estul judetului Bistrita Nasaud, in zona localitatilor Sant, Rodna, Maieru, Magura Ilvei, Lunca Ilvei, sunt aşteptate descarcari electrice, averse de ploaie care vor depasi local 25 l/mp. Fenomene meteorologice asociate: grindina de dimensiuni medii, intensificari de scurta durata ale vantului.
În intervalul 16:20 si 18:00, în zona de munte a judeţului Suceava, inclusiv localităţile Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, în zona de munte a judetului Neamţ, în zona de munte a judeţului Bacău, inclusiv Comăneşţi, Moineşti, Dărmăneşti, se vor semnala local cantităţi de apă ce pot atinge şi depăşi 30…35 l/mp şi grindină, intensificări ale vântului , frecvente descărcări electrice.

Vezi si

Candidatura lui Neculai Miron (AUR) la președinția Consiliului Județean a fost invalidată

Biroul Electoral Județean a invalidat candidatura lui Neculai Miron la funcția de președinte al Consiliului …