Tuesday , April 30 2024

Andreea si Tuncay, imagini noi din vacanta in Croatia

andreea marin-tuncay

Fosta “zână” a Surprizelor a făcut dezvăluiri pentru fanii ei despre o vacanţă petrecută de curând în Croaţia, în Parcul National Plitvice, un adevărat colţ de Rai. “Dragii mei, pentru o zi am respirat aer curat si am ales sa fiu alaturi de un grup de prieteni departe de nebunia cotidiana, intr- un colt de rai din inima muntilor. Am facut fotografii minunate si, dupa ce imi voi desface bagajul si le voi descarca, vreau neaparat sa va recomand in imagini minunea naturii la care mi-a ramas gandul. E aproape de noi, gazdele gatesc incredibil, simplitatea te readuce aproape de tine insuti, nu e un pret de neatins… merita din plin sa evadezi chiar si pentru o zi, sa iti reincarci bateriile! Aveam nevoie de asta si toti avem, din cand in cand! Cu drag, pe curand!”, a scris Andreea Marin.
Mai mult, ea a publicat mai multe fotografii din vacanţă, printre care şi unele în care apare iubitul ei, turcul Tuncay Ozturk. Într-una dintre imagini, cei doi sunt surprinşi împreună în timp ce el o ajută pe vedetă să urce o treaptă foarte înaltă de lângă cascadă. Fanii au fost impresionaţi de ipostaza grijulie în care l-au văzut pe turc. “Ce frumoşi sunteţi”, a fost una dintre reacţiile la această poză.
andreea marin croatia
 

Vezi si

Actorul Gerard Depardieu, chemat la poliție pentru a fi interogat și reținut la Paris după acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul francez Gérard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi dus în custodie la …