Saturday , April 27 2024

Vica lui Piturca: "Am fumat marijuana cu ginerele presedintelui Basescu"

vica-blochina

Pe Vica Blochina (37 de ani) şi Bogdan Ionescu (33 de ani), ginerele preşedintelui României, îi leagă o poveste cu parfum de… marijuana. La filmările pentru emisiunea “Te pui cu blondele” (Antena 1), fosta amantă a lui Piţurcă a povestit, senină, cum ea şi Bogdan Ionescu au consumat droguri uşoare într-un local din Amsterdam (Olanda).

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă, nu a fost chiar uşă de biserică, însă nimeni nu se aştepta ca ea să recunoască atât de uşor că, în urmă cu ceva vreme, a consumat droguri uşoare, într-o escapadă cu prietenii.
În plus, dezvăluirea numelui persoanei care o însoţea în acel moment euforic nu va fi deloc de placul lui Traian Băsescu, căci, surpriză!, este vorba chiar despre şarmantul său ginere:
“Da, am fumat şi eu marijuana cu mulţi ani în urmă, pe când eram la Amsterdam cu o gaşcă de prieteni, printre care se afla şi Syda (n. r. – soţul Elenei Băsescu). Eram cu toţii foarte tineri, voiam să încercăm senzaţii tari. A fost prima şi ultima dată când am încercat aşa ceva. Nici Syda nu a mai fumat de atunci, din câte ştiu eu. A doua zi după ce am fumat marijuana cu Syda, încă pluteam”, li s-a confesat ea reporterilor ziarului Libertatea.
Această mărturisire o va costa, probabil, prietenia cu Syda, căruia i-a şifonat serios imaginea de băiat cuminte.
Întrebată de reporterii noştri dacă şi Victor Piţurcă, bărbatul cu care s-a iubit 16 ani, a fumat marijuana, Vica a sărit imediat în apărarea selecţionerului României: “A, nu, n-are el treabă cu de-astea. Piţi nu bea, nu fumează şi nu a consumat niciodată droguri, căci este sportiv!”.
libertatea.ro

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …