Wednesday , May 8 2024

Bill Clinton, acuzat ca are un fiu cu o prostituata. Hillary ameninta cu divortul

sotii clinton

Vestea că Bill Clinton are un fiu cu o prostituată, apărută în presa de peste Ocean, a căzut ca un trăsnet pentru familia fostului preşedinte american. Extrem de revoltată pentru noua umilinţă, Hillary vrea să ştie adevărul, fapt pentru care l-a ameninţat pe soţul ei că divorţează dacă nu face un test de paternitate pentru a-i dovedi că tânărul e sau nu copilul lui, dezvaluie libertatea.ro.
La începutul lunii, Danny Williams, în vârstă de 28 de ani, a declarat presei de peste Ocean că el este fiul lui Bill Clinton (66 de ani). Acesta susţine că fostul lider de la Casa Albă a avut o aventură cu mama lui, o prostituată dependentă de droguri din Arkansas, pe nume Bobbie Ann Williams, înainte să devină preşedintele SUA.
Mai mult, el a declarat că vrea cu orice preţ să îşi cunoască tatăl cât încă este în viaţă şi nu după ce moare. Astfel, vestea a căzut ca o bombă pentru Hillary Clinton (65 de ani). Deşi a închis ochii la toate infidelităţile soţului său, ea este devastată de această ultimă umilinţă.
Fostul secretar de stat l-a avertizat pe Clinton că vrea să ştie adevărul. Ea i-a cerut să facă testul de paternitate care să îi arate dacă acest băiat este sau nu copilul lui, ameninţându-l că dacă nu va face acest lucru va divorţa fără să stea pe gânduri.
 

Vezi si

Eurovision. Cele 10 țări calificate după prima semifinală. Moldova a ratat finala

Primele 10 ţări care s-au calificat în finala concursului muzical Eurovision au fost selectate după …