Sunday , April 28 2024

Becali, pedepsit de instanta pentru ca l-a numit "homosexual" pe Dragos Savulescu

becali

Gigi Becali a primit o sentinta din partea judecătorilor chiar în Săptămâna Patimilor. După ce l-a numit homosexual pe fostul acţionar al FC Dinamo Dragoş Săvulescu, finanţatorul Stelei a fost condamnat la plata unor daune de 10.000 de lei. Totuşi, pedeapsa este una uşoară, comparativ cu cei 2 milioane de euro pe care i-a solicitat reclamantul.
Gigi Becali a declarat, la România TV, că nu are de gând să atace decizia cu recurs.
“Este Săptămâna Mare, nu fac niciun recurs. Dacă trebuie să plătesc, plătesc. Este bine că s-a făcut asta în Săptămâna Mare, pentru a mă smeri. Eu nu trebuia să spun acele lucruri. Am făcut o greşeală creştinească. Eu am spus ce se bârfea, nici măcar nu am văzut. Îmi pare rău pentru ce am spus atunci şi i-am cerut scuze lui Dragoş. Decizia nu este tocmai corectă, pentru că eu nu l-am făcut homosexual, eu am răspuns la nişte jigniri ale lor. Eu am spus nişte bârfe care circulau prin oraş. Timpul nu poţi să îl dai înapoi. Le mulţumesc judecătorilor că m-au smerit. În viitorul apropiat voi fi un om foarte cuminte”, a spus Gigi Becali.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …