Friday , May 3 2024

Antonia, unul din motivele despartirii Innei de iubitul impresar?

inna-antonia

La inceputul saptamanii a explodat bomba in lumea muzicala! Dupa sapte ani, Inna si Lucian Stefan si-au spus “adio” fara prea multe explicatii! Totusi, reporterii WOWbiz.ro au aflat ca unul dintre motivele separarii se pare ca a fost Antonia, care, indirect, a pus umarul la “divortul” dintre cei doi!
Inna a fost timp de sapte ani impreuna cu Lucian Stefan, impresarul si managerul ei. Desi niciodata nu au recunoscut public ca au o relatie, toata lumea din showbiz stia ca ei formeaza un cuplu si dincolo de profesie! Insa, in vara, au inceput problemele, iar picatura care a umplut paharul ar fi fost, sustin unele surse, decizia impresarului de a o lua sub aripa lui ocrotitoare si pe Antonia!
Apropiatii Innei sustin ca brunetei nu i-ar fi cazut tocmai bine acest lucru! Ea i-ar fi spus iubitului ca nu este de acord cu cooptarea Antoniei in echipa lor, intrucat fosta sotie a lui Vincenzo Castellano este o adversara in lumea muzicala si nu ar fi tocmai corect sa beneficieze de profesionistii care au lucrat, ani de zile, la muzica si imaginea sa. Inna nu a reusit insa sa-i schimbe decizia lui Lucian – dimpotriva, acesta a privit situatia cu ochi de profesionist si a mers mai departe cu proiectul Antonia!

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …