Wednesday , May 8 2024

Corina Bud, cu burtica de gravida sau de "shaorma"?

In urma cu cateva zile, Corina Bud a reusit sa lase cu gura cascata publicul dintr-un club din Ploiesti! De aceasta data insa, artista n-a socat prin coregrafia show-ului, asa cum obisnuia, ci prin aparitia pe scena! Corina a expus o burta noua in toata splendoarea ei…
Corina Bud e reusit sa lase mut publicul din Ploiesti, zilele trecute, cand a sustinut un concert! In momentul in care ea a aparut pe scena, fanii au inlemnit nestiind daca e sau nu Corina! Solista a afisat o burta imensa! Daca unii au bufnit in ras sustinand ca rochita a fost prost aleasa si i-a scos sunculitele in evidenta, altii s-au bucurat crezand ca va deveni mamica. Sigur, in public au existat cativa care spuneau ca o fi mancat o shaorma inainte de concert.
Pana acum Corina poza sexy, aratandu-si abdomenul, iar pe scena aparea in tinute extrem de provocatoare, uneori doar in sutien si pantaloni foarte decoltati.
Surse din anturajul Corinei sustin ca aceasta  nu e insarcinata. Astfel ca, probabil, solista s-a ingrasat, iar tinutele ii vin… prea turnate.

Vezi si

The New York Times și The Washington Post au primit câte trei premii Pulitzer. Războiul din Gaza, subiectul central

Războiul din Gaza s-a aflat în centrul premiilor Pulitzer 2024 anunţate luni, distincţiile anuale americane …