Tuesday , May 28 2024

VIDEO. Fază bizară la un concert Pink, la Londra. Un fan a aruncat cenușa mamei sale pe scenă

Pink a avut parte în acest weekend de un moment ciudat în timpul concertului pe care l-a susținut la festivalul „British Summer Time” din Londra. În timp ce interpreta melodia „Just Like a Pill”, un fan a aruncat pe scenă o pungă în care se afla cenușa mamei sale. Neștiind ce se afla înăuntru, artista a ridicat punga, iar apoi a întrebat șocată: „Stai, aceasta este mama ta?”.

„Nu știu ce simt în legătură cu asta”, a mai spus Pink înainte de a pune punga cu cenușa pe marginea scenei.

Așa cum era de așteptat, incidentul a stârnit o sumedenie de reacții, multe persoane fiind de părere că gestul fanului a fost complet deplasat.

„S-a descurcat bine, pentru că eu cu siguranță m-aș supăra dacă cineva mi-ar înmâna cenușa mamei lor”, a scris o persoană pe Twitter, în timp ce o altă a declarat că „Este pur și simplu o nebunie”. „A fost înmărmurită”, a mai comentat un fan.

În plus, un utilizator de Twitter a pretins că știe motivul pentru care persoana din public a aruncat cenușa mamei sale pe scenă: „OK, deci prietenii mei stăteau lângă această doamnă și povestea este că… mama ei nu a putut ieși prea mult, deoarece era foarte bolnavă când era în viață, așa că această doamnă îi duce cenușa în diverse locuri”. Un alt fan mai înțelegător a lăsat următorul comentariu: „Cred că a vrut ca mama ei să participe și să fie fericită la show-ul Pink”. (sursa: elle.ro, foto: Twitter)

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …