Sunday , May 5 2024

Iubitul lui Bahmu schimba becuri la mall si poarta chiloti din supermarket

Dupa patru divorturi de Silviu Prigoana, un afacerist cu multe milioane de euro in cont, Bahmu a ajuns in bratele unui barbat care nu trada o conditie materiala stralucita. In timp ce dadea uitarii traiul pe care l-a dus alaturi de Prigoana, Adriana il prezenta lumii pe Mihai ca fiind patronul unei afaceri mici, dar infloritoare. Cu ce anume se ocupa el nu a zis niciodata! Paparazzii CANCAN.ro  l-au urmarit si fotografiat pe Mihai, pentru a afla cine este, de fapt.
Miercuri, putin inainte de ora noua dimineata. iubitul lui Bahmu a parasit domiciliul vedete TV si a condus tinta catre un mall din zona Cotroceni a Capitalei, care inca nu se deschisese. Acolo, surpriza, Mihai a intrat intrat intr-un magazin de incaltaminte, s-a facut comod, a desfacut o scara si, dupa ce s-a catarat atent pe ea, a inceput sa schimbe becuri.
Dupa ce a verificat daca totul e in regula cu sistemul de iluminat din magazin, Mihai a trecut la urmatoarea misiune. Vanzatoarea i-a inmanat un aparat POS pe care l-a studiat atent si l-a aranjat sa functioneze corespunzator. Treaba a fost gata pana la ora 10, ora de deschidere a mall-ului.
De la magazin, Mihai s-a urcat repede in masina si a condus pe centura Bucurestiului pana la Magurele, unde, se pare, domiciliaza.
Tanarul si-a parcat masina in fata unei case nici prea mari, nici prea mici, posibil proprietate personala, a intrat in imobil si a iesit repede ducand in mana o factura. S-a urcat din nou in masina si a condus catre mall. A inmanat-o vanzatoarei, a semnat si a parasit magazinul.
Urmatoarea lui oprire a fost intr-un super-market din acelasi complex comercial.
Si-a luat un cos mare si, dupa ce a trecut de standurile cu produse alimentare s-a oprit in fata celui cu lenjerie intima. A aruncat in cos vreo patru perechi de chiloti negri, sosete si tricouri de corp.
De la mall, Mihai a pornit catre casa, dar pe drum si-a amintit ca trebuie sa alimenteze, asa ca a oprit la o benzinarie. Nu a parcat in dreptul pompei de benzina si motorina ci, semn ca este un baiat care stie sa faca econimie, in dreptul celei de gaz.
Odata rezolvata si aceasta problema, Mihai a pornit spre casa Adrianei, in care a intrat cu chei potrivite.

Vezi si

Italia a interzis „doga”, yoga pentru căței, după ce au fost raportate presupuse rele tratamente

Ministerul Sănătății din Italia a interzis utilizarea cățeilor pentru activități de bunăstare „asistate de animale”, …