Tuesday , April 30 2024

“Nu beti apa de la robinet in Romania”. Sfaturile Guvernului britanic pentru fanii Chelsea

Suporterii echipei Chelsea au primit avertizari din partea Guvernului Britanic despre “pericolele” din Romania inainte de meciul cu Steaua din Europa League, de joi seara.

Fanii englezi au fost avertizati sa nu-si lase portofelele si pasapoartele nesupravegheate in baruri si restaurante de teama hotilor si sa nu bea apa de la robinet. Acestia au fost atentionati si in legatura cu copiii cersetori din Bucuresti care le pot fura portfelele.

Site-ul www.gov.uk i-a sfatuit pe fanii lui Chelsea ca in seara meciului cu Steaua sa ocoleasca statia de metrou „Piata Muncii”, care este cunoscuta ca un loc in care se aduna suporterii stelisti. Microbistii au fost avertizati si in legatura cu taxiurile din Bucuresti, indicand sa fie comandat unul de la hotel, pentru a evita tarifele preferentiale.

Guvernul Britanic a mai tinut sa precizeze pe site ca urinatul in public este interzis in Bucuresti si ca apa care curge la robinet nu este buna de baut. Englezii au primit sfaturi pentru a nu fi jefuiti in preajma magazinelor, hoteluri, in mijloacele de transport in comun sau aeroporturi.

Fanii britanici au primit indicatii sa nu lase in camerele de hotel lucrurile de valoare pentru ca nu ar fi la loc sigur. Mai mult, britanicii n-ar trebui sa-si lase nesupravegheate hainele sau gentile in care au portofelul sau pasaportul. De asemenea, au fost atentionati in legatura cu folosirea cardurilor pentru ca risca sa fie copiate la utilizarea in baruri sau restaurante.

Britanicii au primit avertizati si in legatura cu hotii care opereaza imbracati in haine de politisti sau cu copiii care ataca victimele in grupuri.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …