Tuesday , April 30 2024

Negocieri de impacare Bahmuteanu-Prigoana: Ea vrea casa, masina, cont bancar. Vezi ce ii cere el!

S-au despartit, ea l-a vrut inapoi, el, nu si pace! Cand ea nu l-a mai vrut caci isi gasise unul mai tanar si iubaret nevoie mare, ea s-a mai gandit si a realizta ca viata fara ea nu are farmec, asa ca a pornit “atacul”. Cam asa au decurs, in putine cuvinte, ultimele luni din viata fostului cuplu Adriana Bahmuteanu-Silviu Prigoana.
Desi despartirea lor de toamna trecuta parea un drum cu un singur sens, se pare ca lucrurile intre ei evolueaza in cel mai neasteptat mod cu putinta.
Adriana s-a despartit de Mihai, micul afacerist care i-a bucurat zilele si mai ales noptile in ultima luna, facandu-i loc lui Prigoana sa lupte sa o recucereasca. “Asediul” fostului sot a pornit cu o lovitura bine tintita. Prigoana i-a facut cadou Adrianei o masina straina de 25.000 de euro, dupa luni in care bruneta s-a vazut nevoita sa foloseasca una autohtona. Din informatiile noastre, stratgicul dar face parte dintr-o intelegere mult mai ampla.
Surse din preajma afaceristului si a fostei lui sotii sustin ca impacarea celor doi, cea de-a cincea, s-ar fi transformat intr-o veritabila afacere cu contracte si notari.
Se pare ca, pentru a-l accepta din nou in viata ei, Adriana i-ar fi cerut lui Prigoana o masina, o casa si bani in cont. La randul lui afaceristul si-ar fi trecut si el pe hartie conditiile care ar duce la bunul mers al relatiei lor. Acesta i-ar fi solicitat brunetei sa renunte la televiziune, iar daca nu poate, sa se mute sa lucreze la postul lui, si sa-si mai trieze prietenele, nominalizandu-le pe cele considerate “persona non-grata”.
cancan.ro

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …