Monday , May 6 2024

Anda Adam il vrea inapoi pe Victor Slav: plange, e deprimata si a slabit 7 kg

Relaţia dintre Anda Adam şi Victor Slav, prezentatorul rubricii “Vremea” de la PRO TV, a fost destul de agitată în cei şase ani, cât au locuit sub acelaşi acoperiş, iar vinovată de atmosfera apăsătoare din casă pare să fi fost doar solista. Apropiaţii ei ne-au şoptit că Anda este o femeie plină de personalitate şi că îi place să facă pe şefa, atât cu iubiţii ei, cât şi cu dansatorii din trupă.
Deşi ea a iniţiat discuţiile despre despărţire în urma cărora Victor şi-a mutat, în decembrie, lucrurile din casa solistei, Anda este acum deprimată. În plus, tristeţea sa este dublată de faptul că Slav şi-a găsit mult prea repede consolarea în braţele Biancăi Drăguşanu, deşi ea spera într-o miraculoasă împăcare. Surse din preajma solistei ne-au mai declarat că vedeta a făcut tot posibilul să-l întoarcă pe Victor din drum, dar discuţia telefonică purtată cu el nu a schimbat cu nimic lucrurile. “Anda suferă enorm, abia după ce l-a văzut cu Bianca prin ziare şi-a dat seama că încă are sentimente pentru el. L-a sunat, i-a spus că îl iubeşte şi că îl vrea înapoi, însă el i-a reproşat că relaţia lor era deja pe butuci de vreun an. În plus, Victor i-a spus că o iubeşte pe Bianca şi vrea să fie cu ea. Acum, Anda plânge în fiecare noapte, nu doarme mai deloc şi a slăbit 7 kilograme în câteva săptămâni”, a mărturisit un prieten de-al solistei.
Dacă pe plan personal toate îi merg rău, Anda are mulţumirea că măcar pe plan profesional are o perioadă bună. Ea a semnat un contract cu producătorii emisiunii “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, şi a încasat pentru cele 12 ediţii ale show-ului 18.000 de euro, adică 1.500 de euro pentru fiecare ediţie.
Libertatea.ro

Vezi si

1,6 milioane de persoane la concertul gratuit susținut de Madonna pe plaja Copacabana din Brazilia

Peste un milion de persoane s-au înghesuit sâmbătă pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un …