Tuesday , April 30 2024

Trei morti si sase raniti intr-un accident in Vrancea, in care a fost implicata o masina cu chinezi din Falticeni

In noaptea de duminic\ spre luni, pe DN2, `ntr-o autoutilitar\ Peugeot Boxer, condus\ de un chinez cu re[edin]\ `n F\lticeni a intrat un Fiat `n care se aflau mai mul]i tineri n [oferul de 44 de ani [i doi pasageri, care abia trecuser\ de 18 ani au murit dup\ ce ma[ina `n care se aflau a intrat pe contrasens n `n autoutilitara care circula regulamentar dinspre F\lticeni c\tre Bucure[ti se aflau patru persoane de etnie chinez\ cu domiciliul `n F\lticeni, toate fiind r\nite `n accident

 
Trei persoane au murit, iar alte [ase au fost r\nite în urma unui accident rutier produs, în noaptea de duminic\ spre luni, pe DN 2 (E 85), în zona comunei Ureche[ti, jude]ul Vrancea.
Potrivit purt\torului de cuvânt al Poli]iei Rutiere Vrancea, C\t\lin Manea, accidentul s-a produs dup\ ce un autoturism Fiat a p\truns pe contrasens, în încercarea [oferului de a face o dep\[ire, [i a izbit frontal o autoutilitar\ Peugeot Boxer, care circula regulamentar în direc]ia Foc[ani-Buz\u venind de la F\lticeni, jude]ul Suceava
În urma impactului, trei persoane din autoturism – [oferul [i doi pasageri în vârst\ de 18 ani, to]i din jude]ul Vrancea, [i-au pierdut via]a.
Alte dou\ tinere de 18 ani, pasagere în autoturismul Fiat, au fost r\nite, una dintre ele fiind în stare grav\. În plus, [oferul [i trei pasageri din autoutilitara Peugeot au fost de asemenea r\ni]i. Pasagerii din autoutilitar\ sunt cet\]eni chinezi, domicilia]i în F\lticeni, jude]ul Suceava.
Conform poli]i[tilor vr=nceni, accidentul s-a produs pe fondul dep\[irii neregulamentare pe vreme ploioas\, carosabilul fiind acoperit cu ap\.
„Din primele verific\ri s-a stabilit c\ [oferul unui autoturism marca Fiat, care circula pe direc]ia Buz\u-Foc[ani s-a angajat în dep\[irea neregulamentar\ a unui tir [i a intrat în coliziune cu un Peugeot Boxer, înmatriculat în jude]ul Suceava, care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a rezultat decesul [oferului care conducea autoturismul marca Fiat [i a altor doi pasageri, ambii în vȃrst\ de 18 ani. De asemenea, alte dou\ persoane care se aflau în aceea[i ma[in\ au fost r\nite. {i patru persoane care se aflau Peugeot au fost r\nite, una grav [i trei u[or“, a explicat inspectorul Aurel Cristian, purt\torul de cuv=nt al IPJ Vrancea.
Familia de chinezi care [i-au stabilit domiciliul `n municipiul F\lticeni de]in `n zona central\ a ora[ului un magazin de confec]ii, covoare [i alte asemenea. Ei plecaser\ `n noaptea de duminic\ spre luni c\tre Bucure[ti, pentru aprovizionare. Traseul lor fiind `ntrerupt brusc de tragicul accident.(N.R.)

Vezi si

Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar al Sucevei

Luni dimineață, la ora 08:15, Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar …