Wednesday , May 1 2024

S-a certat cu familia si a ajuns la spital dupa ce a inghitit un pumn de sedative

N `n cursul zilei de duminic\, o t=n\r\ din F\lticeni a fost g\sit\ de un echipaj de poli]ie `n Gura Humorului, [i a fost dus\ la spital

Duminic\ noapte, `n jurul orelor 23:30, la Spitalul Jude]ean Suceava a fost adus\ o t=n\r\ `n v=rst\ de 29 ani, diagnosticat\ cu „ingestie voluntar\ de medicamente – Xanax 20 tablete, Haloperidol solu]ie flacon 1, Frontin 10 tablete”.
~n urma unei alterca]ii `n familie, Mihaela G., de 29 de ani, din F\lticeni, a fugit de acas\, nu `nainte de a inghi]i un pumn de medicamente. ~n cursul zilei de duminic\, aceasta a fost g\sit\ de un echipaj de poli]ie pe raza ora[ului Gura Humorului. ~ntruc=t t=n\ra prezenta st\ri de somnolen]\ [i confuzie, a fost dus\ la Spitalul din F\lticeni. „Pentru c\ era confuz\, cei de acas\ au trimis-o la spitalul din Suceava”, a declarat medicul Tiberius Br\d\]an, purt\tor de cuv=nt al Spitalului Jude]ean Suceava. T=n\ra trecuse de faza acut\, de 24 de ore, [i, prin urmare, medicii nu mai puteau interveni, astfel c\ a fost adus\ la Spitalul Jude]ean Suceava pentru a fi supravegheat\ `n permanen]\. Totodat\, s-au luat [i m\surile necesare `n astfel de cazuri. ~n prezent t=n\ra se afl\ `n afara oric\rui pericol, iar medicii preconizeaz\  c\ `[i va reveni. (Paula AMARIEI)

Vezi si

Candidatura lui Neculai Miron (AUR) la președinția Consiliului Județean a fost invalidată

Biroul Electoral Județean a invalidat candidatura lui Neculai Miron la funcția de președinte al Consiliului …