Monday , April 29 2024

Arnold Schwarzenegger spune ca aventura sa extraconjugala e cel mai stupid lucru pe care l-a facut


Actorul Arnold Schwarzenegger consider\ c\ aventura sa extraconjugal\, din care a rezultat un copil [i care a dus la desp\r]irea de so]ia lui, Maria Shriver, este cel mai stupid lucru pe care l-a f\cut vreodat\, potrivit dailymail.co.uk. Arnold Schwarzenegger a declarat c\ regret\ c\ a avut o aventur\ extraconjugal\ cu menajera sa, spunând c\ este “cel mai stupid lucru” pe care l-a f\cut. Totodat\, actorul în vârst\ de 65 de ani a admis c\ le-a provocat “o durere extraordinar\” so]iei sale, Maria Shriver, [i copiilor lor. Starul face aceste afirma]ii într-un clip de promovare a unui interviu televizat pe care l-a acordat [i care urmeaa s\ fie difuzat asear\, în Statele Unite ale Americii. Acesta este primul s\u interviu de la scandalul care a dus anul trecut la divor]ul s\u de Maria Shriver. Starul francizei “Terminator” [i Maria Shriver s-au desp\r]it în luna mai 2011, dup\ o c\snicie care a durat 25 de ani. Maria Shriver a depus actele de divor] pe 1 iulie 2011, dup\ ce a aflat c\ so]ul ei este tat\l copilului n\scut în urm\ cu peste 10 ani de o fost\ menajer\ a cuplului.
Arnold Schwarzenegger [i Maria Shriver au împreun\ patru copii ai lor: Katherine, în vârst\ de 22 de ani, Christina, în vârst\ de 21 de ani, Patrick, în vârst\ de 19 ani, [i Christopher, în vârst\ de 15 ani. În prezent, Arnold Schwarzenegger este în plin\ campanie de promovare a autobiografiei sale, un volum de memorii intitulat “Total Recall: My Unbelievably True Life Story”. De[i Arnold Schwarzenegger spune c\ Maria Shriver nu a citit întreaga lui poveste din volumul autobiografic, fosta lui so]ie îi dore[te tot binele. “Cred c\ Maria îmi dore[te binele în tot ce fac”, a ad\ugat Schwarzenegger.
Totu[i, în ciuda faptului c\ [i-a recunoscut aventura extraconjugal\, Arnold nu [i-a cerut scuze în mod clar. Pe lâng\ detalii despre desp\r]irea de so]ia sa, actorul din franciza “Terminator” prezint\ în volumul s\u autobiografic informa]ii din perioada în care era culturist profesionist, actor, iar apoi guvernator al statului California. t

Vezi si

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, vândut la licitație cu 1,175 milioane de lire

Un ceas de aur găsit împreună cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic …