Tuesday , April 30 2024

Daniela Crudu face compromisul vietii: renunta la cariera tv de dragul lui Costea

Aseară, Mihai Costea, zis “Nilă”, i-a dat papucii Danielei Crudu printr-un sms, după ce bruneta a prestat un număr de striptease în faţa naţiunii. Cel puţin la acel moment, decizia lui părea irevocabilă, iar Cruduţa, cu inima fântă, abia îşi putea stăpâni lacrimile. Deşi a declarat că se va refugia în apartamentul tatălui ei din Ferentari, asistenta TV nu a stat cu mâinile în sân şI a demarat negocieri crâncene de împăcare cu “Nilă”, scrie cancan.ro.
Potrivit surselor noastre, ore întregi, cei doi au căutat să găsească o cale de mijloc pentru a-şi putea continua relaţia şI, deşi radicală, aceasta li s-a arătat. Fotbalistul le-a povestit apropiaţilor lui că a reuşit să-şi convingă iubita să renunţe la cariera pe care şi-a construit-o în showbiz. Sătul să o vadă dezbrăcându-se la televizor sau în fel de fel de prezentări de aşa-zise prezentări de modă, acesta i-ar fi spus verde în faţă că o vrea fată de casă, iar asta nu înseamnă decât să se retragă din televiziune şI din prim-planul vieţii mondene.
Se pare că, din dragoste pentru el, Crudu i-ar fi promis că-şi va da demisia şI I se va dedica în totalitate. Există însă o mică problemă, contractuală. Din informaţiile noastre, Daniela nu poate pleca de la Antena 1 până în iarnă, aşa că fotbalistul va mai avea puţin de îndurat. A reglementat însă şI acesată perioadă de preaviz, interzicându-i vehement iubitei lui să-şi mai facă de cap în emisiune. Mai mult, acesta a avertizat-o că ar face bine şI aibă grijă şI ce poartă şI cum se poartă atâta timp cât va mai apărea pe sticlă.

Vezi si

Actorul Gerard Depardieu, chemat la poliție pentru a fi interogat și reținut la Paris după acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul francez Gérard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi dus în custodie la …