Tuesday , April 30 2024

Sharon Stone s-a cazat intr-o vila din Pipera. Vezi cati bani ia pentru filmarile din Romania

Sharon Stone a aterizat ieri după-amiază pe Aeroportul Otopeni. Diva va sta la Bucureşti timp de trei săptămâni, unde va filma, la studiourile Castel, pentru “What About Love” (“Cum rămâne cu dragostea”).
Este pentru prima oară când frumoasa blondină vine în România.
Ea va filma, timp de trei săptămâni, la studiourile Castel Film de la Izvorani, în pelicula “What About Love” (“Cum rămâne cu dragostea”), în regia lui Klaus Menzel. Sharon a venit la Bucureşti împreună cu cei trei copii ai săi (Laird Vonne, Quinn Kelly şi Roan Joseph), cu două bone şi cu iubitul, manechin de profesie, de origine argentiniană, Martin Mica (27 de ani). Toţi vor locui într-o casă din zona Pipera cu cinci dormitoare.
Sharon Stone va juca rolul unei rusoaice căsătorite cu ambasadorul Statelor Unite în România, interpretat de Andy Garcia.
Conform imdb.com, pentru cele mai recente filme ale ei, Sharon a fost remunerată, în medie, cu 6 milioane de dolari. Se pare că ea va primi aceeaşi sumă şi pentru filmul pe care îl face la noi în ţară.
Actriţa Maia Morgenstern va juca în filmul “What About Love” alături de Sharon Stone şi de Andy Garcia. Filmările cu Maia vor avea loc doar în Bucureşti.
Ea va filma mai mult cu Sharon decât cu Andy Garcia şi va juca rolul directoarei care se va ocupa de fiica celor doi actori americani.
Aceasta nu e prima colaborare a actriţei românce cu staruri de la Hollywood. De notorietate e apariţia sa în filmul ”Patimile lui Hristos”, regizat de Mel Gibson.

Vezi si

“Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, a primit Trofeul Gopo pentru cel mai bun film. Lista câștigătorilor

Filmul “Libertate”, regia Tudor Giurgiu, a primit Trofeul Gopo pentru cel mai bun film de …