Thursday , May 2 2024

Barbat in carucior impreuna cu insotitorul sau, talhariti la drumul mare, la Ilisesti

N t=lharul a fost prins re]inut [i arestat `n cursul zilei de s=mb\t\
Vineri sear\, pe la ora 22.30, agen]ii Postului de Poli]ie Ili[e[ti au fost sesiza]i prin 112 de Mihai B. de 50 ani din comuna B\l\ceana, despre faptul c\ în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe DJ 178 între localit\]ile Ili[e[ti [i Bra[ca a fost victima unei tâlh\rii.
Victima a ar\tat c\ `n seara respectiv\, pe la ora 21.30, se deplasa pe jos, pe DJ 178, din direc]ia Ili[e[ti spre satul Bra[ca, împreun\ cu fratele s\u Gheorghe B. de 48 ani, persoan\ cu handicap locomotor, aflat într-un c\rucior. La intrare în satul Bra[ca au fost ajun[i din urm\ de dou\ persoane care i-au lovit, dup\ care unul dintre ace[tia i-a smuls o pung\ de plastic în care aveau mai multe acte, printre care pa[apoartele [i suma de aproximativ 50 lei.
Ieri în urma m\surilor întreprinse de poli]i[ti, a fost identificat suspectul de comiterea tâlh\riei ca fiind Mihai C. de 24 ani din comuna Dr\goie[ti, fa]\ de care s-a luat m\sura re]inerii pe timp de 24 ore pe baz\ de ordonan]\ de re]inere. Suspectul a fost prezentat la Parchetul de pe lâng\ Judec\toria Suceava cu propunere de arestarea preventiv\, propunere ce a fost însu[it\ de Judec\toria Suceava care a dispus arestarea preventiv\ pe timp de 20 zile pentru s\vârșirea infrac]iunii de tâlh\rie, iar în baza mandatului a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava. (O.S.)

Vezi si

Lucian Harșovschi: Serviciul de închiriere a trotinetelor electrice și-a reluat activitatea

Începând cu data de 1 mai, serviciul de închiriere a trotinetelor electrice al Primăriei Municipiului …