Wednesday , May 1 2024

Dezvaluire bomba a confidentei Oanei: "Copilul pe care ea l-a pierdut era al lui Pepe"

Veronica A Cara, confidenta la care Oana Zăvoranu a apelat pentru a-şi uşura suferinţa de după divorţ, a dat cărţile pe faţă acum, făcând dezvăluiri de-a dreptul incendiare.
După ce a repetat de mai multe ori că nu ar acţiona niciodată împotriva intereselor Oanei, psihologul Veronica A Cara a dezvăluit secretul cel mai ascuns al Oanei Zăvoranu: “Te-ai dus la TV şi ai spus că tatăl copilului e Tudy. Oana mi-a spus că nu avea cum să fie însărcinată cu un bărbat pe care abia l-a cunoscut, pentru că, tehnic, era în siguranţă totală. Ironia vieţii a făcut să rămână însărcinată cu omul care şi-a dorit foarte mult un copil de la ea. Oana era gravidă cu Pepe”, a fost dezvăluirea bombă făcută de Veronica.
Eu nu vreau să o umilesc pe Oana. Numai ea se poate umili. Eu sunt aici ca să vorbesc despre altceva. Eu m-am supărat pe ea fiindcă a fost la o emisiune şi a fost agresivă la adresa soţiei lui Pepe. În realitate, Oana procedează aşa fiindcă a trecut printr-o situaţie asemănătoare. Trebuia să fie şi ea mămică, a avut copilul în burtă şi l-a pierdut”, a mai spus Veronica.
Luată prin surprindere de dezvăluirea Veronicăi, Oana Zăvoranu şi-a găsit cu greu cuvintele, fiind vizibil afectată. Ea a povestit, cu lacrimi în ochi, că nu i-a spus niciodată lui Pepe, pentru că situaţia de după divorţul lor  a fost de aşa natură, încât ei nu şi-au mai vorbit decât prin intermediul avocaţilor şi că, într-un fel sau altul, a dorit să se răzbune pe acesta.
“Pepe are acum un alt copil, cu femeia pe care a spus că a căutat-o toată viaţa. Are acum copilul care şi l-a dorit. Nu am vrut să-i spun pentru că el nu voia să se împace cu mine. Eu nu sunt genul care să oblige un bărbat cu un copil. Veronica e un om cu suflet nobil. S-a supărat pe mine la acel moment. Dar nu avea niciun sens să spun adevărul. Îl cunosc pe Pepe.
M-am răzbunat pentru că m-a ignorat. Nu mi-a dat şansa un minut, o secundă, să îl mai privesc în ochi şi să pot să-i explic. Ura lui m-a înrăit, e adevărat”, a declarat Oana la Cancan Tv
Ca răspuns la  aceste dezvăluiri inedite, Pepe a trimis un mesaj în care scria: “Era un argument de împăcare din partea ei, dacă ar fi fost adevărat… Nu am timp de fabulaţiile ei”.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …