Wednesday , May 1 2024

“Administratia are nevoie de gospodari”

Declar\ pre[edintele UNPR Suceava, C\t\lina Vartic remarc\ lipsa de interes a primarilor din majoritatea localit\]ilor din jude] `n a interveni pentru îndep\rtarea z\pezii c\zut\ duminic\

Pre[edintele UNPR Suceava, C\t\lina Vartic, [i-a exprimat ieri dezam\girea fa]\ de lipsa de interes a primarilor din majoritatea localit\]ilor din jude] `n a interveni pentru îndep\rtarea z\pezii care a c\zut în cantit\]i mari pe parcursul zilei de duminic\.
C\t\lina Vartic a ar\tat c\, de[i au fost avertiza]i c\ urmeaz\ fenomene meteo periculoase [i c\, înc\ de vineri, s-a anun]at codul galben, primarii din majoritatea localit\]ilor din jude]ul Suceava nu au fost preg\ti]i s\ intervin\ pentru îndep\rtarea z\pezii.
„Îmi exprim dezam\girea c\ primarii nu [i-au luat în serios atribu]iile. Toaletarea copacilor este o sarcin\ ce revine administra]iilor locale, dar situa]ia înregistrat\ m\ face s\ cred c\ primarii nu iau în serios atribu]iile ce le revin. Consider c\ localit\]ile jude]ului au nevoie de gospodari în administra]ie”, a spus Vartic.
Pre[edintele UNPR Suceava a subliniat c\ din cauz\ c\ administra]iile locale nu au dat importan]\ codului galben [i nu s-au preocupat de îndep\rtarea z\pezii [i cur\]area copacilor, multe crengi s-au rupt [i au c\zut peste re]ele electrice [i de telefonie sau internet afectând numero[i locuitori, dar c\ nici pe trotuare nu s-a intervenit, iar sucevenii au fost nevoi]i s\ înoate prin z\pad\.

Vezi si

Patru elevi suceveni s-au remarcat la etapa națională a Olimpiadei de Limba Franceză 

Etapa națională a Olimpiadei de Limba Franceză a avut loc, în perioada 26-30 aprilie 2024, la …

No comments

  1. Wow, cine-i dezvoltata asta? E cumva nevasta aluia de la Garda??? A, apropos, cine face controale la barul pe care-l detin frumuseii astia in centrul tirgului??

  2. Asta ar trebuie sa lasa vorba si sa ia lopata, poate-poate mai scapa de vreo 30 de kile… ca la cum arata, nu prea poate spera ca oamenii sa simpatizeze cu ea, ca prea ne arata cat de dulce e osul puterii