Thursday , May 16 2024

Ultimele cuvinte ale actorului Emil Hossu: "Te iubesc, Catrinel"

Actorul Emil Hossu a murit, aseară, cu doar câteva minute înainte să apară în faţa spectatorilor, în spectacolul “Aniversarea”. El a pierit sub ochii soţiei sale, Catrinel Dumitrescu, alături de care trebuia să joace în piesa programată să înceapă la ora 19.30, în Sala “George Constantin” a Teatrului Nottara.
În cele aproape 40 de minute în care medicii s-au chinuit să-l resusciteze, soţia sa i-a stat, tulburată, alături, rugându-se pentru un deznodământ fericit. Din păcate, totul s-a încheiat la 19.13, când medicii au declarat oficial decesul.
Potrivit martorilor momentelor dramatice de pe holurile teatrului, ultimele cuvinte ale actorului i-au fost dedicate femeii cu care era căsătorit de aproape 20 de ani. “Te iubesc, Catrinel!”, i-ar fi spus actorul soţiei sale. Imediat după ce Emil Hossu a fost declarat mort, soţiei sale i s-a făcut rău, având nevoie de îngrijiri medicale.
“Nu este vorba de o suferinţă gravă a doamnei Hossu, ci mai mult de suport psihic şi moral după aflarea veştii decesului lui Emil Hossu”, a spus medicul Bogdan Opriţa.

Vezi si

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi la un pas divorț, după doi ani de căsnicie

După mai puțin de doi ani de căsnicie, Jennifer Lopez și Ben Affleck se îndreaptă …