Wednesday , May 15 2024

A `ncercat sa fure tac=muri de pui, `nsa fiind prea beat sa mai fuga s-a ascuns dupa frigider

Un b\rbat de 47 de ani din Suceava a p\truns luni `ntr-o locuin]\ din Fr\t\u]ii Noi [i a furat dintr-un congelator mai multe pungi cu tac=muri din pui, `ns\ fiind prea beat s\ mai fug\, a fost g\sit de poli]i[ti ascuns dup\ frigider n un alt caz asem\n\tor s-a produs [i `ntr-un apartament din Burdujeni, o femeie de 35 de ani pomenindu-se `n cas\ cu doi indivizi mor]i de be]i
Luni diminea]\, un sucevean a fost g\sit ascuns într-o c\mar\ dintr-o locuin]\ din comuna Fr\t\u]ii Noi, unde intrase s\ fure mai multe pungi cu tacâmuri de pui congelate, îns\ fiindc\ era beat mort, nu a mai reu[it s\ fug\. Astfel, `n jurul orei 11.00 Maria C. a sesizat faptul c\ într-un imobil nelocuit, ce apar]ine Rodic\i I. din comuna {cheia, se afl\ o persoan\ necunoscut\. Poli]i[tii din Vicovu de Jos deplasa]i la fa]a locului au constatat c\ în locuin]a în cauz\ se afl\ Mugurel Nicolic\ de 47 ani, din municipiul Suceava, f\r\ forme legale în comuna Fr\t\u]ii Noi. Acesta a fost g\sit ascuns într-o c\mar\, dup\ un frigider [i se afla în stare v\dit\ de ebrietate. Ulterior, dup\ cercet\ri s-a stabilit c\ cel în cauz\ a p\truns în locuin]\ prin dislocarea unui geam de la buc\t\ria de var\. Ajuns `n cas\, ho]ul a verificat frigiderul [i a sustras mai multe pungi cu tac=muri din pui congelate. ~ns\ fiindc\ era prea beat s\ se mai mi[te, nu a reu[it s\ p\r\seasc\ locuin]a cu bunurile în valoare de 50 lei, fiind descoperit de poli]i[ti `n c\mar\, cu tac=murile `n m=n\. Poli]i[tii efectueaz\ `n prezent cercet\ri cu suspectul în stare de libertate sub aspectul comiterii tentativei la infrac]iunea de „furt calificat”.
Cu o zi `nainte, `ntr-un apartament din Burdujeni s-a petrecut un caz asem\n\tor. O femeie de 35 de ani, ce era plecat\ `mpreun\ cu mama sa la ni[te prieteni, a g\sit `n cas\, atunci c=nd s-a `ntors, doi indivizi afla]i `ntr-o stare avansat\ de ebrietate. Potrivit unui comunicat trimis de IPJ Suceava, pe data de 1 ianuarie `n jurul orei 14.00, o patrul\ de siguran]\ public\ din cadrul Sec]iei de Poli]ie Burdujeni, s-a sesizat despre faptul c\ dou\ persoane de sex masculin au p\truns f\r\ drept prin distrugerea u[ii de acces, în locuin]a numitei Adrianei F. de 35 ani, situat\ în municipiul Suceava, strada Calea Unirii. Poli]i[tii au constatat c\ u[a de acces în apartament este deschis\ prezentând urme de for]are în dreptul yalei, iar tocul u[ii era desprins de perete. ~n buc\t\ria locuin]ei a fost identificat Iulian As\ndoaie de 36 ani, iar în dormitor Gheorghe Chiforiuc de 38 ani, ambii din localitate. Lua]i la `ntreb\ri de poli]i[ti, ace[tia nu au putut da explica]ii despre prezen]a lor în acel loc, `ns\ cel mai probabil b\rba]ii inten]ionau s\ fure diverse bunuri. Dar, dat fiind faptul c\ cei doi au b\ut peste m\sur\, ajun[i `n respectiva locuin]\, ei au renun]at la planurile lor ini]iale, prefer=nd `n schimb s\ trag\ un pui de somn.
Proprietara apartamentului a declarat `n fa]a organelor de Poli]ie c\ atunci c=nd s-a întors la domiciliu împreun\ cu mama ei de la ni[te prieteni, i-a g\sit pe cei doi în cas\. Pân\ la venirea ei, ace[tia au spart un geam de dormitorul locuin]ei cu un scaun, îns\ alte bunuri sau valori nu se reclam\ a fi sustrase sau distruse cu aceast\ ocazie. Partea v\t\mat\ estimeaz\ prejudiciul produs la suma de 300 lei.
În cauz\ s-a întocmit dosar penal, cei doi fiind cerceta]i sub aspectul comiterii infrac]iunilor de distrugere [i violare de domiciliu. (P.B.)

Vezi si

Garda Forestieră Suceava a aplicat luna trecută amenzi de 762.500 lei. Fotografiile neconforme la avizele de însoțire a lemnului – 90% din contravenții

În luna aprilie 2024 personalul Gărzii Forestiere Suceava a desfășurat, în principal, atât activități de …