Friday , May 10 2024

A `nchiriat un ATV si a „uitat” sa se mai `ntoarca

Un timi[orean este c\utat de poli]i[ti dup\ ce acesta a `nchiriat un ATV din municipiul Vatra Dornei, `ns\ a „uitat” s\ se mai `ntoarc\ `napoi.
Astfel, joi la ora 16.40, poli]i[tii au fost sesiza]i de c\tre Adrian T. de 41 ani, din municipiul Vatra Dornei, administratorul unei societ\]i comerciale ce are ca obiect de activitate închirierea de ATV-uri, c\ a fost victima unui furt. Potrivit poli]i[tilor, Maria M., anagajat\ la firma respectiv\, i-a închiriat, în baza unui contract, lui Gheorghe {. din municipiul Timi[oara un ATV, în intervalul orar 12.35-14.35, iar dup\ expirarea timpului stabilit, persoana în cauz\ nu s-a mai prezentat la locul de închiriere pentru returnare.
În urma audierii Maria M. a declarat c\ în momentul închirierii ATV-ului, i-a adus la cuno[tin]\ timi[oreanului obliga]iile ce-i revin conform contractului de închiriere [i faptul c\ la ora 14.35 trebuie s\ returneze ATV-ul. De men]ionat c\ acesta nu a completat num\rul de mobil la care poate fi apelat [i nu a dorit s\ poarte casca de protec]ie, l\sând la ghi[eu cartea de identitate.
În baza datelor ob]inute [i a descrierii ATV-ului care face obiectul sesiz\rii, s-a procedat la parcurgerea diferitelor trasee montane cunoscute din zona de competen]\, în vederea depist\rii lui Gheorghe {. Conform unui comunicat trimis de IPJ Suceava, valoarea ATV-ului închiriat este de 6.900 Euro. În cauz\ s-a dispus urm\rirea la nivel na]ional a ATV-ului înmatriculat, iar cercet\rile continu\ sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de „abuz de încredere”.

Vezi si

Fiecare elev de la Liceul cu Program Sportiv are propriul dulăpior pentru rechizite și lucruri personale. Telefoanele vor fi ”încuiate” în timpul orelor

În urmă cu un an de zile, conducerea Liceului cu Program Sportiv Suceava implementa, în …