Sunday , May 12 2024

Sucevean de 48 de ani, prins la volan beat cui, după ce a fost implicat într-un carambol cu 4 mașini pe Bld. George Enescu

Sâmbătă, în jurul orei 10.55, B. Florin, în vârstă de 23 ani, a condus un autoturism  marca Audi, pe bd. George Enescu din Suceava, din direcția stației TPL Mobilă înspre Curcubeu, iar în apropiere de intersecția cu Aleea Lalelelor, nu a păstrat distanța regulamentară față de vehiculul care se deplasa în fața sa, marca BMW, condus de numita P. Ramona în, vârstă de 38 ani, lovindu-l din spate.

Conducătorul autoturismului marca Audi a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Mercedes Benz, condus de Z. Ilioara, în vârstă de 35 ani, proiectându-l într-un alt Audi, condus de către C. Cristian, în vârstă 48 ani. Persoanele implicate în accidentul rutier și ocupanții din autoturisme, au refuzat să fie transportate la unitate medicală sau să primească îngrijiri medicale de specialitate. Procedându-se la testarea cu aparatul etilometru a conducătorilor auto, rezultatele au fost negative cu excepția lui C. Cristian, alcoolemia acestuia fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Conducătorii autoturismelor implicate au fost îndrumați la sediul Poliției Suceava, pentru întocmirea documentelor de tamponare. Ulterior, la U.P.U. Suceava, s-a prezentat Z. Ilioara, unde a fost diagnosticată cu contuzie toracică și traumatism gambă bilateral.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

Vezi si

Șapte noi săli de clasă pentru elevii LPS, prin mansardarea clădirii principale. În ultimii ani a crescut considerabil numărul candidaților pentru admiterea la liceu

Creșterea efectivelor de elevi din ultimii ani impune crearea de noi spații de învățământ sau …