Saturday , May 11 2024

 Un lider Hamas, care a pregătit atacul din 7 octombrie fusese declarat mort în 2014

Un lider Hamas, care a pregătit atacul din 7 octombrie asupra comunităților din Israel, și-a înscenat propria moarte, susține un fost șef al Mossad. El a fost declarat mort în 2014, potrivit Sky News.

Un șef al Hamas, care a fost declarat mort în 2014, este în viață, susțin spionii israelieni. Mohammed Sinwar a trăit ani de zile în tunelurile de sub Gaza și a fost implicat îndeaproape în planificarea atacurilor din 7 octombrie asupra Israelului, au declarat, pentru The Telegraph, surse apropiate serviciilor de informații israeliene.

Un fost șef al Mossad de combatere a terorismului a spus că Sinwar a făcut parte „100%” din echipa de bază care a planificat atacurile. Fratele său, Yahya Sinwa, este liderul Hamas în Gaza și cel mai căutat terorist din Israel. Hamas l-a declarat mort pe Mohammed Sinwar în 2014, publicând chiar și o fotografie cu el întins pe spate, cu sânge în jurul său.De atunci, el nu a mai fost văzut în public. Armata israeliană a dezvăluit discret că îl vânează din nou începând de săptămâna aceasta.

 

Vezi si

Ministrul Apărării din Polonia are pregătit un „rucsac de urgenţă” în caz de război sau dezastru și își îndeamnă concetăţenii să facă la fel

Ministrul Apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, care este și vicepremier, a declarat într-un interviu publicat joi …