Saturday , May 11 2024

Incendiu la o casă din centrul Sucevei, pornit de la un motor electric care acționa jaluzelele (FOTO, VIDEO)

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 0.30, un incendiu  a izbucnit la casă de locuit de pe strada Republicii din municipiul Suceava.

Au intervenit  pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.
Conform ISU, nu au fost victime. Incendiul s-a manifestat generalizat la o casă de locuit cu pericol de propagare la o locuință învecinată.

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 170 de metri pătrați și fațada locuinței, pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați. S-au degradat tavanul casei de locuit și bunuri din interior.

Conform ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un aparat electric lăsat sub tensiune.

Verificările efectuate au arătat că,  în jurul orei 00.30, proprietarul imobilului a simțit un miros înțepăror, ce provenea din balconul situat la etajul 1 al casei, fapt ce l-a determinat să inspecteze acea zonă și să poziționeze în apropiere un stingător. La câteva minute a revenit din nou în balconul respectiv și  a observat că deja se inițiase incendiul. Cu ajutorul stingătorului a încercatc să diminueze pagubele incendiului, însă la scurt timp la fața locului a sosit echipajele Inpectoratului pentru Situații de Urgență, care au lichidat incendiul. (O.S.)

Vezi si

Transfer de putere Lungu-Harșovschi, în maniera PNL

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu i-a urat succes viceprimarului Lucian Harșovschi în campania electorală pentru …