Thursday , May 9 2024

VIDEO. Asta prezență de spirit: O femeie scapă nevătămată după ce un TIR condus de un sucevean trece peste ea

O tânără a reușit să scape cu viață printr-o prezență de spirit ieșită din comun, după ce un TIR condus de un sucevean a trecut peste ea, pe o trecere de pietoni din Râmnicu Sărat. Femeia s-a întins într-o fracțiune de secundă sub TIR şi a scăpat nevătămată, ieşind pe picioarele ei de sub maşină.

Potrivit blitz24.ro, care a publicat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, femeia traversa DN 2 – E85 pe o trecere de pietoni din dreptul unor cabinete medicale din Râmnicu Sărat, iar şoferul unui TIR nu a văzut-o şi şi-a continuat drumul. Potrivit Poliției Județene Buzău, şoferul TIR-lui, un sucevean de 34 de ani, a fost amendat şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 60 de zile.

Tânăra pare că a fost atinsă ușor de mașină și ajunsă sub camion a reușit să se așeze astfel încât nu a fost rănită, deşi camionul a trecut cu cabina peste ea.

Şoferul şi-a dat seama ce a făcut şi a oprit, iar pe imagini se poate vedea cum tânăra iese de sub TIR prin spatele roţii din dreapta faţă. (O.S.)

Vezi si

Manifestul lui Flutur pentru tineri, un prilej de discuții oneste despre probleme civice, politice, economice și sociale

Manifestul politic VOI al lui Gheorghe Flutur pentru tineri a continuat într-o nouă abordare legată …