Thursday , May 2 2024

După o beție strașnică, o șoferiță din Brodina a rupt un stâlp de beton, la Putna. Mașina s-a făcut praf, dar femeia de 49 de ani a scăpat nevătămată

Vineri, în jurul orelor 17:15, Ț. Marina, de 49 de ani, din Brodina, a condus un autoturismul marca VW Passat pe D.N 2 H Putna, către localitatea Bivolărie. Ajungând în apropierea Ocolului Silvic Putna, fiind singură în autoturism, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă spre dreapta, unde a acroșat un stâlp de beton de susținere a rețelei electrice. În urma evenimentului, stâlpul de beton s-a rupt, fiind susținut în poziție verticală doar de cabluri, autoturismul a suferit avarii majore, iar Ț. Marina a rămas în autoturism.

politia, masina noua Obiectiv

La fața locului a intervenit o autospecială SMURD, dar femeia a refuzat transportul la spital. S-a încercat testarea cu aparatul etilometru a șoferiței la fața locului, dar din cauza stării avansate de ebrietate, aceasta nu a reușit să se supună testării. Abia după un timp, fiind dusă la sediul Poliției municipiului Rădăuți, s-a reușit testarea conducătoarei auto cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia a fost condusă la Spitalul Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele femeii din Brodina polițiștii au întocmit dosar penal. (O.S.)

 

Vezi si

WORKSHOP AUTOMOWER – Prezentare maşini robotizate de tuns gazon Husqvarna (P)

În calitate de distribuitor autorizat al mărcii Husqvarna, TEHNOACTIV SRL Suceava, organizează în perioada 10 …