Thursday , May 2 2024

Parbrizul unei mașini, spart cu o lopată în timpul unei bătăi între frați, la Moldovița

Duminică, 5 martie, la ora 13.34, polițiștii au fost fost sesizați prin SNUAU 112 de către C. Constantin, de 31 ani, din comuna Moldovița, cu privire la faptul că între el și fratele său a avut loc un scandal la locuința comună de pe raza satului Râșca șI în timpul conflictului, fratele său, C. Andrei, de 25 ani, i-a distrus  parbrizul autovehiculului.

politia, masina noua Obiectiv

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde i-au găsit pe cei doi frați, ambii  prezentând leziuni ușoare la nivelul feței. În urma verificărilor s-a stabilit că duminică, în jurul orei 13.20, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unui conflict verbal spontan, C. Constantin și C.Andrei s-au lovit reciproc, provocându-și leziuni. În timpul conflictului, C. Constantin a intrat în interiorul autoturismului marca Volkswagen, proprietatea sa, parcat în curtea imobilului, pentru a evita confruntarea cu fratele său, acesta din urmă lovind cu o lopată parbrizul autovehiculului.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violența în familie și distrugere. Prejudiciul indicat de persoana vătămată  este de aproximativ 500 lei.

Ambele persoane s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu, fiindu-le înmânat câte un formular pentru a se prezenta ulterior la instanța de judecată în vederea solicitării emiterii unui ordin de protecție.

Față de ambele persoane implicate în conflict s-a luat măsura sancționării contravenționale  cu amendă în sumă de 1.000 lei.

Vezi si

Lucian Harșovschi: Serviciul de închiriere a trotinetelor electrice și-a reluat activitatea

Începând cu data de 1 mai, serviciul de închiriere a trotinetelor electrice al Primăriei Municipiului …