Thursday , May 2 2024

FOTO. Brad Pitt și iubita lui, surprinși la plajă de Revelion. Ines de Ramon, topless

Brad Pitt și noua lui iubită, Ines de Ramon, au petrecut Revelionul împreună, într-o vacanță relaxantă în Cabo. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre de către paparazzi. Ines a ales să renunțe la partea de sus a costumului de baie, rămânând topless lângă iubitul ei celebru.

În fotografiile obținute de Page Six, celebrul actor și superba lui iubită pot fi văzuți bucurându-se de o zi de Revelion relaxantă la piscină. Ines de Ramon a renunțat complet la sutienul costumului de baie. Actorul, care a împlinit 59 de ani luna trecută, și-a etalat abdomenul și numeroasele tatuaje, într-un șort de baie și ochelari de soare, scrie tvmania.ro.

Ines de Ramon, la rândul ei, a purtat un sarong albastru cu model, având spatele gol. Ines, în vârstă de 32 de ani, a purtat, de asemenea, ochelari de soare eleganți.

Cei doiau stârnit primele zvonuri referitoare la relația lor în noiembrie, după ce au participat la un concert al lui Bono în Los Angeles, unde paparazzi i-au surprins ținându-se de mână.

Luna următoare, Pitt ar fi fost văzut cu Ines de Ramon la petrecerea de după premiera filmului „Babylon”.

Ines de Ramon și actorul din „Vampire Diaries”, Paul Wesley, s-au despărțit după trei ani de căsnicie, în primăvara anului 2022.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …