Saturday , April 27 2024

Prințul William a tăiat orice legătură cu Prințul Harry. „Nu are de gând să mai vorbească cu fratele lui”

Prințul William a întrerupt legătura cu fratele său, Prințul Harry, din cauza acuzațiilor pe care Harry le-a făcut în recentul documentar de pe Netflix, potrivit unuia dintre cei mai cunoscuți corespondenți regali din Marea Britanie. „William întrerupe orice legătură”, a spus Roya Nikkhah de la The Sunday Times într-un tweet care însoțește un articol despre urmările documentarului „Harry & Meghan”, potrivit Insider.

Nikkhah a citat doi apropiați ai Prințului de Wales, pe care nu i-a numit, care au spus că acesta este extrem de afectat după Harry l-a acuzat că a țipat la el când și-a anunțat planul de a renunța la îndatoririle regale și a pleca din țară, în 2020.

De asemenea, Harry l-a acuzat în documentar pe William că s-a înțeles cu mass-media pentru a lăsa să fie publicate povești toxice despre el și Meghan cu scopul de a distrage atenția de la alte probleme din familie. O sursă a spus că relația dintre cei doi frați era „foarte tensionată de ceva timp” și a afirmat că William nu are de gând să mai vorbească cu Harry în viitor.

Palatul Kensington, care îl reprezintă pe William, a refuzat să comenteze aceste informații pentru Insider și nici purtătorii de cuvânt ai lui Harry și Meghan nu au oferit un răspuns. În documentar, Harry a spus că biroul fratelui său a furnizat presei povești despre el și Meghan și a vorbit despre relația lor deteriorată.

 

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …