Tuesday , May 14 2024

Primarul Lungu a inaugurat bazinul de înot de la Școala 3

Bazinul de înot de la Școala nr. 3 Suceava a fost dat în funcțiune de Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie 2022, după ce a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Iar primarul Ion Lungu, care a și anunțat despre acest eveniment săptămâna trecută, a fost prezent în dimineața zilei de 6 Decembrie, de Moș Nicolae, pentru a da o veste bună celor care iubesc înotul.

„Ne ținem de cuvânt! Bazinul de înot de la Școala Gimnazială nr. 3 a fost dat în funcțiune, după reparația capitală!”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.Lucrările au costat municipalitatea în jur de 1.100.000 lei. S-a consolidat structura de rezistență a bazinului de înot, s-a placat cu gresie, s-a înlocuit instalația pentru schimbătoarele de căldură. „Este a două reparație capitală pe care o fac la bazin de când sunt primar, ultima reparație capitală s-a făcut în urmă cu 15 ani, în anul 2007”, a menționat primarul Sucevei.

Punerea în funcțiune a bazinului era așteptată atât de către înotătorii care fac sport de performanță, cât și de amatorii de înot ca mijloc de relaxare.

Începând de luni, 5 decembrie 2022, s-au eliberat abonamente. (Dan PRICOPE)

Vezi si

În premieră, cinci fete participă la Campionatul European al Tinerilor Silvicultori, găzduit în acest an de Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc

Campionatul European al Tinerilor Silvicultori – European Championship in Forestry Skills va fi găzduit, în …

One comment

  1. Cum a inaugurat primarele bazinul? A sarit in cap.sau bomba?
    Sau a intrat asa cu cravata la gat in apa…