Wednesday , February 8 2023

Primarul Lungu a inaugurat bazinul de înot de la Școala 3

Bazinul de înot de la Școala nr. 3 Suceava a fost dat în funcțiune de Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie 2022, după ce a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Iar primarul Ion Lungu, care a și anunțat despre acest eveniment săptămâna trecută, a fost prezent în dimineața zilei de 6 Decembrie, de Moș Nicolae, pentru a da o veste bună celor care iubesc înotul.

„Ne ținem de cuvânt! Bazinul de înot de la Școala Gimnazială nr. 3 a fost dat în funcțiune, după reparația capitală!”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.Lucrările au costat municipalitatea în jur de 1.100.000 lei. S-a consolidat structura de rezistență a bazinului de înot, s-a placat cu gresie, s-a înlocuit instalația pentru schimbătoarele de căldură. „Este a două reparație capitală pe care o fac la bazin de când sunt primar, ultima reparație capitală s-a făcut în urmă cu 15 ani, în anul 2007”, a menționat primarul Sucevei.

Punerea în funcțiune a bazinului era așteptată atât de către înotătorii care fac sport de performanță, cât și de amatorii de înot ca mijloc de relaxare.

Începând de luni, 5 decembrie 2022, s-au eliberat abonamente. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Ion Lungu: Lucrăm contracronometru pentru a putea finaliza creșa mare din Burdujeni la începutul lunii septembrie

Din cauza diferenței mari de nivel, deocamdată se impune ridicarea unui zid de sprijin de …

One comment

  1. Cum a inaugurat primarele bazinul? A sarit in cap.sau bomba?
    Sau a intrat asa cu cravata la gat in apa…