Monday , April 29 2024

Cântărețul Aaron Carter a murit la 34 de ani. Aaron, fratele lui Nick Carter de la „Backstreet Boys”, a fost găsit inconștient în baie

Cântăreţul american Aaron Carter, devenit celebru la începutul mileniului cu albumul “Aaron’s Party (Come Get It)”, a murit sâmbătă, la vârsta de 34 de ani, a anunţat site-ul TMZ. Aaron, fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boy, a fost găsit mort în baia sa din Lancaster, în California.

Născut la Tampa, în Florida, Carter şi-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani. Avea 9 ani când a lansat primul album, “Crush on You”, în 1997. Lansat în septembrie 2000, “Aaron’s Party (Come Get It)” s-a vândut în 3 milioane de exemplare în Statele Unite, devenind preferatul adolescenţilor.

Aaron Carter a participat la turnee cu The Backstreet Boys şi Britney Spears, cântând în deschiderea concertelor lor. În 2001, albumul lui “Oh Aaron”, unde cântă cu fratele său, i-a adus un disc de platină.

Chiar dacă popularitatea sa s-a estompat cu vârsta, Carter a continuat să apară regulat în emisiuni televizate şi să lanseze cântece online. Dar viaţa sa privată tulbure, în special certurile pe bani între cei cinci fraţi, l-au transformat într-o pradă pentru tabloide, iar în 2011 a început o cură de dezintoxicare.

În 2013, având multe datorii fiscale, şi-a declarat falimentul. De asemenea, avusese multe probleme cu autorităţile, mai ales pentru deţinere de stupefiante şi conducere periculoasă.

Vezi si

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, vândut la licitație cu 1,175 milioane de lire

Un ceas de aur găsit împreună cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic …