Wednesday , May 8 2024

FOTO: Cum va arăta Sala Polivalentă a Sucevei. LUNGU: Ne dorim să înceapă lucrările de construcții până la sfârșitul acestui an

Miercuri, 5 octombrie, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a prezentat primele planșe ale proiectului Sălii Polivalente cu 5.000 de locuri care va fi ridicată la Suceava.

Conform edilului Sucevei, pe lângă  sala propriu-zisă de mari dimensiuni, unde se vor desfășura meciurile oficiale cu participarea spectatorilor, Sala Polivalentă va avea si o sală de dimensiuni reduse, pentru antrenamente, în acest caz urmărindu-se și economile la utilităti.

Ne dorim să inceapă lucrările de construcții până la sfârșitul acestui an. A fost luat avizul de la ISU, mai avem de luat avizul de la Agentia de Mediu, unde suntem in procedură,  după care vom elibera Autorizația de Construire”, a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

Doi pacienți cu AVC ischemic acut, trimiși de la Iași și Bârlad, salvați de medicii Spitalului Clinic Județean Suceava

Noaptea de marți spre miercuri a fos una de ”foc” pentru medicii Spitalului Clinic Județean …

One comment

  1. Si lungu este arhitect ca si arsene ! Iar prefectul este cu podurile ( cel de la Milusauti) o fi si asta finantat cu bani de la prefectura ??? va bagati in treburi care va depasesc RUSINE PNL !! dati voi indicatii tehnice care habar nu aveti !!RUSINE