Sunday , May 19 2024
Breaking News

Incendiu puternic la o gospodărie din Ciprian Porumbescu, pornit de la un scurtcircuit

Luni seara, la ora 20.38, prin 112 a fost anunțat faptul că  arde o anexă a unei locuințe din satul Ciprian Porumbescu. La fața locului au intervenit 2 autospeciale ale ISU Bucovina – Suceava, o autospecială ISU Gura Humorului și 2 autospeciale SVSU (aparținând Primăriei Ciprian Porumbescu și Ilișești), incendiul manifestându-se inițial la anexa tip șură.

În urma producerii incendiului au ars în totalitate șura, anexă tip bucătărie de vară, acoperișul casei de locuit din tablă pe o suprafață de aproximativ 150 m.p., 3 tone de fân, s-au degradat pereții casei, planșeul, ferestrele, mobilierul și parchetul. Proprietarul gospodăriei estimând  prejudiciului la circa 45.000 lei.

Conforma cercetărilor efectuate de polițiști, locuința lui B. Aurelian, de 43 ani, este amplasată în satul Ciprian Porumbescu, iar acesta locuiește împreună cu fiul său, fiica sa  și cu  prietenul acesteia.

Luni, în jurul orei 14.00, B. Aurelian a hrănit un cal din șură, după care a părăsit locuința, iar ceilalți membrii ai familiei au fost plecați pe toata durata zilei. În jurul orei 20.30, un vecin a observat flăcări la anexa tip șură și a apelat de urgență SNUAU 112 solicitând intervenția pompierilor.

Lucrătorii ISU Suceava au stabilit drept cauză a producerii incendiului ca fiind un scurtcircuit electric la un cablu electric defect din zona anexei tip șură, care era încărcată cu fân. (O.S.)

Vezi si

”Păltinoasa la autostradă”, proiect prezentat de Gheorghe Flutur la lansarea candidaturii liberalului Mihai Drob pentru primăria comunei

Sâmbătă, în prezența a peste 300 de oameni din Păltinoasa și Capu Codrului, a fost …