Thursday , May 2 2024

Individ din Humor, băgat în arest după ce a furat o borsetă cu bani dintr-o mașină

Miercuri seara, Poliția din Gura Humorului a fost sesizată prin  112 de către un bărbat despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturism o borsetă.

Acesta le-a povestit polițiștilor că  între orele 18:30-19:00, în timp ce autoturismul său Ford Focus era parcat pe o stradă din Gura Humorului, persoane necunoscute au forțat geamul portierei șoferului, care a fost lăsat întredeschis, iar apoi au deschis portiera prin interior. Pe această portieră au pătruns în interiorul autoturismului și din torpedou au sustras o borsetă în care se aflau  suma de circa 800 lei și documente ale mașinii.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de către polițiști a fost identificat autorul faptei în persoana  lui Covaci Alex, din  Gura Humorului,  față de care, în urma probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, individul fiind reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în arestul IPJ Suceava.

Vezi si

Un tânăr de 21 de ani din Moara, beat, a lovit mortal cu mașina un bărbat de 26 de ani, apoi a fugit și s-a baricadat în casă

Miercuri dimineață, în jurul orei 06:20, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la …