Tuesday , April 30 2024

Bradley Cooper, transformare uluitoare în rolul dirijorului Leonard Bernstein. Film produs de Scorsese și Spielberg

Netflix a dat publicității primele imagini de pe platourile de filmare ale peliculei „Maestro”, imagini în care apar Bradley Cooper și Carey Mulligan.

Pelicula „Maestro” spune complexa poveste de dragoste dintre Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein, o poveste care se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani – aceasta începe atunci când cei doi se cunosc în 1946, la o petrecere, și continuă cu două logodne, o căsnicie de 25 de ani și trei copii: Jamie Bernstein, Alexander Bernstein și Nina Bernstein Simmons.

Bradley Cooper este regizorul acestei pelicule, dar și interpretul rolului principal masculin, distribuția fiind completată de Carey Mulligan (nominalizată la Premiile Oscar), Matt Bomer și Maya Hawke. Filmul este produs de Martin Scorsese, Steven Spielberg, Kristie Macosko Krieger, Bradley Cooper, Fred Berner, Amy Durning.

Bradley Cooper, în vârstă de 47 de ani, și-a transformat radical look-ul pentru a-l putea interpreta pe Leonard Bernstein, iar acest lucru este extrem de evident în imaginile date acum publicității.

Filmările pentru pelicula „Maestro” sunt în plină desfășurare de câteva luni și, potrivit surselor, premiera va avea loc în 2023.

Leonard Bernstein este cunoscut și a rămas în memoria publicului mai ales pentru prodigioasa sa activitate dirijorală în lumea întreagă. A condus unele din marile orchestre ale lumii și și-a dedicat o bună parte din activitate Filarmonicii din New York.

Într-un interviu acordat la începutul anului în cadrul emisiunii The Late Show with Stephen Colbert, Bradley Cooper a dezvăluit că în copilărie și-a dorit mult să fie dirijor, era „chiar obsedat” de acest lucru și că a petrecut „sute de ore” practicând.

„Steven Spielberg știa asta”, a povestit Cooper, dezvăluind că Spielberg a fost cel care l-a rugat să interpreteze acest rol, iar după ce acesta a văzut „A Star Is Born”, film regizat de Cooper, i-a cerut să fie și regizorul peliculei „Maestro”.

 

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …